"Mindenkinek boldog anyák napját! Üdv minden mamának" 

Ez volt John Chennek, a BlackBerry elnök-vezérigazgatójának harmadik twitter-üzenete, közvetlenül az után, hogy gratulált David Cameron brit miniszterelnök újraválasztásához (aki nem mellesleg BlackBerry-felhasználó), illetve megköszönte a neki küldött magenta színű pólót a T-Mobile vezérigazgatójának. Az időzítés ne tévesszen meg senkit, az angolszász országokban az anyákat nem május első, hanem második hétvégéjén ünneplik, de Chen aligha ezért csatlakozott a nagy közösségi csiviteléshez.

chen_defibrillator.jpg

A BlackBerry elnök-vezérigazgatóját már tavaly elkezdték kóstolgatni a twitteren, konkrétan ugyanaz az ember, aki most újra megtalálta: John Legere, az amerikai T-Mobile vezérigazgatója tavaly februárban tette közzé az alábbi üzenetet az oldalon:

 Vagyis nagyjából: 

"El akartam érni John Chent Twitteren, de kiderült, hogy nincs itt. Megpróbálom a MySpace-en..."

Miint ahogy a múlt héten kiderült, Chen és Legere szerencsére békét kötöttek és hasonlóan paraszt beszólások helyett inkább együtt mennek előre azon a bizonyos (magenta) úton. A békének pedig mint tudjuk, mindig ára van, szerintem John Chen twitteres jelenlétét tudjuk be ennek, és ezzel együtt persze senkinek ne legyenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy valóban a BlackBerry első embere van-e a posztok mögött, vagy egy PR-csapat.

Aki kíváncsi John Chen (vagy az említett PR-csapat) rövid bölcsességeire, itt találja meg őket csokorba szedve. És ha már ott vagy a Twitteren, nézd meg a BerryBlog feedjét is, hátha velünk könnyebben tudsz majd kommunikálni, mint Chennel.

Címkék: twitter john chen
süti beállítások módosítása