Hacsak nem tudtál eddig totálisan ellenállni az okostelefonok, köztük persze a BlackBerryk jelentette - szinte - ellenállhatatlan csábításnak, valószínűleg úton-útfélen belebotlottál már a Case-Mate névbe. Igen, jól rémlik, ez az az amerikai gyártó, mely kifejezetten prémium minőségű telefontartozékok, elsősorban védőtokok készítésére adta a fejét, és vívott ki magának méltán világhírnevet. A Case-Mate egyes termékeit már jó ideje megvásárolhatod a BerryBoltban is, most pedig akár féláron is elviheted őket!

case_mate_tough_blackberry_q10.jpg

A gyártó választékában a vékony, elegáns toktól kezdve a vastagabb, kifejezetten strapabíró védőtokig bezárólag számos megoldásból csemegézhetsz, elsősorban a QWERTY-s BlackBerrydhez (Q10, 9900, 9720, 9320). Nézz szét az oldalon, válaszd ki a telefonodnak és az igényeidnek megfelelő védelmet, most kifejezetten baráti áron!

A teljes akciós terméklistát itt találod: Case-Mate tokok a BerryBoltban.

Az akció visszavonásig, vagy a készlet erejéig tart.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása