A BlackBerry mindig is híres volt arról, hogy a telefonjaihoz méltó, minőségi tartozékokkal kényeztette a vásárlóit, különösen igaz ez a gyári bőrtokokra, melyek ráadásul kivétel nélkül aktív funkcióval is rendelkeznek, vagyis a telefon egy szenzor segítségével képes megállapítani, hogy a bőrtokban van-e. A gyári tartozékok választéka azonban nem biztos, hogy mindenkinek megfelelő, vagy színben, vagy kiépítésben, még szerencse, hogy megérkeztek a BerryBoltba a PDair kitűnő minőségű tokjai, hogy mindenképpen találj az egyéniségednek és az igényeidnek megfelelő példányt!

3bbbptvx1_8.jpg

A hongkongi illetőségű, elsősorban kitűnő minőségű, kézzel varrt, valódi bőrből készült bőrtokjairól ismert PDair termékei közt különböző színű sima bőrtokokat találsz elsősorban BlackBerry Classic és Passport típusokhoz, de a régebbi telefonokhoz is elérhetők kiegészítők a kínálatban. Passport-tulajoknak kifejezetten érdekes lehet a gyári kínálatban nem szereplő sima bőrtok (több színben is elérhető), valamint a felülről lefelé nyíló flip bőrtok, mely ráadásul övcsipeszes bőrtokként is használható. 

Ha a komor színek helyett valami fiatalosabbra, harsányabbra vágysz, mostantól akkor is találhatsz magadnak a BerryBoltban magadnak bőrtokot: BlackBerry Classichoz akár lila és pink, Passporthoz pedig vörös színben is vásárolhatsz kiegészítőt (lásd a fenti galériát), utóbbihoz ráadásul vékony és elegáns műanyag hátlapokat is kínál a BerryBolt.

A PDair bőrtokjai -- akárcsak a gyári, eredeti tokok -- kivétel nélkül aktív funkcióval rendelkező kiegészítők. 

Nézz szét az új PDair tokok között, válassz az egyéniségedhez passzoló, minőségi utángyártott tokok közül! Vigyázz, a készletek korlátozottak!

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása