Az elmúlt hetekben sok kiszivárgott fotót és grafikát láthattatok többek közt itt is a BlackBerry készülőben lévő csúszkamobiljáról, a Venice-ről (a kereskedelmi neve egyelőre még nem nyilvános), de a lényeg, a kijelző alá becsúszó, illetve onnan kikandikáló billentyűzet semelyiken nem látszott rendesen. Most itt van végre egy újabb nem hivatalos render a készülékről, amin végre lehull minden lepel, a Venice valószínűleg így fog tehát kinézni kinyitva:

venice_open_render.jpg

És akkor most mindenki pihentesse kicsit az egérgörgőt...

Úgy fest, hogy a telefon szerencsére egy az egyben a klasszikus BlackBerry billentyűzetet, illetve billentyűzetkiosztást kapja majd, de ami még fontosabb, a gomboknak valószínűleg elég hely állhat a rendelkezésre, mivel a billentyűzet egyáltalán nem mondható zsúfoltnak, nincs túlságosan rátolva sem az alsó peremre, illetve a kijelző aljától is kellő távolság van ahhoz, hogy kényelmesen lehessen rajta gépelni.

A legfrissebb pletykák szerint egyébként a Venice-t valamikor a jövő hónap elején, az IFA-n mutathatják be a nagyérdeműnek, ez a bemutató pedig most már jóval több lesz, mint amit a Mobile World Congressen lehetett látni. A készülék ezek után másfél-két hónappal kerülhet majd forgalomba, tehát jó eséllyel remek karácsonyi ajándékká válhat. 

Sokak számára már csak egyetlen nyitott kérdés maradt a telefonnal kapcsolatban (az árán kívül persze): Android vagy BB10? Vagy BB10-nek látszó Android? Szeptemberben kiderül!

Via @evleaks

süti beállítások módosítása