Nem egészen három hét telt el azóta, hogy a BlackBerry bejelentette a tavalyi év legérdekesebb okostelefonjának újragondolt változatát, a BlackBerry Passport Silver Editiont, melynek éppen ennyi idő kellett ahhoz, hogy Európába, illetve azon belül Magyarországra is megérkezzen. Az újdonság ezzel alighanem rekordot állít fel, soha nem fordult még elő a történelemben, hogy egy új BlackBerry ennyire hamar megjelenhetett a magyar piacon is. A BlackBerry Passport Silver Editiont elsőként a BerryBoltban találod meg hazánkban.

passport_silver_2device_1.jpg

Az új Passport-változat kapcsán sokan felteszik a kérdést -- joggal --, hogy az új modell mégis miben különbözik a régitől. Amellett, hogy erről született már korábban itt egy blogposzt, most egyfajta gyorstalpalóként összefoglalnám a lényeget:

  • Az új típus fém váza ha lehet még erősebb lett, a készülék kerete, burkolata nagyobb részt tartalmaz fémet, mint az elődmodellé,
  • A hátlap mintázata révén jobb lett a fogása a telefonnak,
  • Javult a billentyűzet gépelési komfortja.

A BlackBerry Passport Silver Edition a fentiek mellett ugyanazokat az innovatív, egyedi funkciókat vonultatja fel, mint az elődmodell, a pengeéles képet produkáló, nagyfelbontású, négyzetes kijelzőtől kezdve az érintésre is reagáló fizikai QWERTY billentyűzeten át a 13 megapixeles kameráig bezárólag. Újdonság, hogy a BlackBerry Passport Silver Edition már gyárilag a BlackBerry 10 operációs rendszer 10.3.2-es verziójával érkezik.

Az új BlackBerryt megrendelheted meg a BerryBoltban, két év gyártói jótállással, országszerte ingyenes szállítással, szakértői támogatással.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása