A PRIV a BlackBerry ígérete szerint megvédi a privát szférádat, de mi van akkor, ha maga a telefon szorul védelemre? Ilyenkor számíthatsz a jó öreg bőrtokra, meg a hasonló tartozékokra, melyekből az új androidos CsúszkaBerryhez is lesz majd egy szakajtónyi, ahogy erről már egy korábbi blogposztban írtam. Most már képek is vannak egynéhány kiegészítőről, lásd alant.

swivel_holster_priv.jpg

flipshell_priv.jpg

pocket_priv.jpg

hardshell_priv.jpg

A képek alapján legalább most már tudom, hogy mit takar az, hogy "okos tok", mármint a flip shellnél nyilván ez a már más androidos készülékeknél is használt kis kémlelőablak, ahol bizonyára mindenféle információkat lehet majd leolvasni a bőrtok csukott állapotában is.

A flip tok és a kemény tok amúgy láthatóan rápattinhatós megoldás lesz, ami biztosan megnöveli majd a telefon vastagságát, cserébe védelmet nyújthat a sarkoknak (bár vannak, akik saját tapasztalatukból tudják, hogy egy mobil kijelzője nem csak a sarkán tud betörni).

A sima bőrtok (pocket) érdekessége, hogy az egész telefont beburkolja, majd, vagyis -- micsoda eretnekség! -- letakarja többek közt a visszajelző LED-et is, de úgy tűnik, lesz erre megoldás, a bőrbe fúrt lyuk képében. Meg az is látszik a fotón, hogy a toknak lesz egy kis zsebe is, amibe gondolom bankkártyát, vagy személyit, netán névjegyet lehet rakosgatni - volt amúgy már ilyen megoldása a BlackBerrynek, a Z10-hez készült mikroszálas tokon volt hasonló zsebecske.

Ne feledd, a telefonnal együtt az összes, fent mutatott tok (több színben is, plusz az asztali bölcső) elérhető lesz a BerryBoltban, addig is te melyiket használnád a legszívesebben ezek közül?

Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása