A BlackBerry gyári tartozékokban mindig is erős volt, és ezt a jó tulajdonságát megtartotta a PRIV kapcsán is - ahogy arról már korábban írtam, többféle bőrtok és kemény védőtok elérhető lesz a kanadaiak első androidos okostelefonjához. 

Bár maga a készülék még nem érhető el, a gyári tartozékok közül az asztali bölcsőt leszámítva az összes megérkezett ma a BerryBolt raktárába, úgyhogy gyorsan beüzemeltem a Classic kameráját, és lőttem nektek róluk néhány fotót, csekkoljátok az alábbi galériákat.

A tartozékokról nagy vonalakban annyit, hogy hozzák a BlackBerrytől megszokott minőséget, bár a kemény tok esetén a BlackBerry sajnos kihagyta azt a ziccert, amit a Passportnál belőtt, vagyis a tok hátlapjának mintázata bár nagyon hasonló, mégsem pont olyan, mint Passport kemény hátlapnál, amit meg egy az egyben a Classicról és a Z10-ről mintáztak. 

A gyári flip tok érdekessége kétségtelenül az ablak, amiben mindenféle hasznos infók jelennek meg gombnyomásra. A gombot azonban takarja a flip tok "gerince", telefon híján nem tudom, hogy mennyire lesz könnyű vagy nehéz így nyomogatni az egyébként bekapcsológombként is szolgáló gombot.

Az övcsipeszes bőrtok és a gyári bőrtok sok újdonságot nem tartogat azok számára, akik otthon vannak a BlackBerry-kiegészítőkben, legfeljebb annyi érdekes csavart vittek be a tervezők, hogy a sima bőrtok hátulján van egy kártyanyílás, amibe bankkártyát, vagy igazolványt lehet dugdosni. Természetesen mind a flip bőrtok, mint a sima bőrtok eredeti bőrből készült, erre egy kis kártyán a BlackBerry fel is hívja a figyelmet, mondván minden bőrtok egyedi, és idővel "bekopik", valamint tágulhat, formálódhat. Pont, mint egy jó cipő.

priv_tok_pp.jpg

Végezetül itt egy fotó, amivel tudtok egy kis méretösszehasonlítást végezni a PRIV és a Passport közt (a PRIV gyári bőrtok pont olyan magas, illetve picit magasabb is, mint a készülék maga).

A BlackBerry PRIV-hez készült gyári, eredeti tartozékokat már a jövő héttől megvásárolhatjátok a BerryBoltban, és persze ne feledjétek, hogy rövidesen érkezik maga a készülék is!


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Címkék: tartozékok priv
süti beállítások módosítása