KIFUTOTT AKCIÓ!

Javában készülnél a karácsonyra, de elviszi az időd a vásárlás? Vásárolj inkább online, sok időt spórolhatsz, és ha már online vásárolsz, miért ne vásárolnál a BerryBoltban, az ország legnagyobb, BlackBerry-specialista webáruházában! 

kari.png

Hogy könnyebb legyen a döntés, most még egyszerűbbé, olcsóbbá tesszük neked a vásárlást, hiszen a hétvégén* bármit rendelsz, bármekkora értékben, azt ingyen kiszállítjuk neked az ország területén, bármilyen szállítási móddal! Ehhez írd be a kosárnál az 

INGYENVISSZUK

kuponkódot, és nyomd meg a "Mentés" gombot! A rendszer ezt követően automatikusan levonja a szállítási költségeket a rendelésedből. Ha utánvétkezelési díjat sem szeretnél fizetni, a BerryBoltban vásárolhatsz bankkártyával, vagy akár előre utalással is! Ha nincs még tipped, mit lenne érdemes a fa alá tenni, itt van egy összeállítás tőlünk

Ne feledd, hogy a hétvégi akciótól függetlenül a BerryBoltban minden GLS CsomagPont szállítás ingyenes az év végéig, illetve készülékeket, valamint 40 ezer forint összértéket meghaladó rendeléseket eleve ingyen szállítunk ki Neked!


*az akció 2015.12.12-én 0 órától 2015.12.13-án 23:59-ig tart. A kupon több vásárlás során is felhasználható az adott időintervallumban.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Aki régóta követi a blogot, emlékszik rá talán, hogy volt egy rendszeres rovat itt heti BB-celeb néven. A rovat aztán idővel Lewis Hamilton és Nico Rosberg mindenféle ténykedéseire fókuszált jobb híján, pedig a régi szép időkben (amikor ugye minden jobb vót') gyakorlatilag minden híresség BlackBerryvel a kezében járt-kelt. Egy olyan korszak volt ez, ami most mintha talán újra éledezne:

Most az ős-rajongók megint verhetik persze az asztalt, hogy miért pont a PRIV, meg már megint az Android, pedig a Napnál is világosabb, hogy ha egy híresség egy megbízható, stabil és modern okostelefont használhat, temérdek alkalmazással (mert már a celebek sem csak SMS-eznek és e-maileznek), aminek ráadásul komoly presztízsértéke van, akkor a PRIV egész jó alternatíva lehet a számára.

De legalábbis annyi biztos, hogy Henry szereti a BlackBerry új zászlóshajóját, és szerintem nem ő az első és utolsó híresség, akit a PRIV potenciálisan visszacsábít a BlackBerry-táborba.

Via Twitter.

Címkék: celeb henry thierry

Kilépett a tesztfázisból a BlackBerry saját üzenetküldő kliensének, a BBM-nek a legújabb verziója, melyben több újítás és hibajavítás is szerepel szokás szerint, emellett mondhatni a már megszokott módon a program egyszerre jelent meg BB10-re, és Androidra. Ami azt illeti, utóbbira még egy nappal előbb is. Persze ennek azért senki ne kerítsen túl nagy feneket, amellett, hogy egyrészt volt már erre példa a történelemben, no meg ne feledjétek, hogy a BlackBerrynek már van androidos telefonja is.

bbmlogo_angled.jpg

És a legszebb az egészben, hogy az új BBM platformfüggetlenül ugyanazokat az újításokat hozza, ami kiválóan példázza a BlackBerry platformokon átívelő egységesítési törekvését. Vagyis mindegy, hogy BB10-et, vagy éppen Androidot használsz, (közel) ugyanazt a funkcionalitást és felhasználói élményt kapd. Az újítások egyébiránt konkrétan a következők:

  • Megújult a kereső, így chatben, csatornákban, kontaktokban és csoportokban is lehet keresni,
  • Kibővült a Privacy & Control opció, így mostantól mindenféle tartalmat mindenhonnan vissza tud vonni utólagosan. A szerkesztésre ugyanez vonatkozik,
  • A Glympse funkciójának kibővítésével le lehet kérni a partner tartózkodási helyét (persze csak akkor, ha ehhez ő hozzájárul),
  • Mostantól bármilyen csatornaposztot lehet lájkolni közvetlenül a feedből,
  • Kontakt kategóriáknak is lehet csoportos üzenetet (boradcast message) küldeni.

A BBM friss verzióját megtaláljátok a BlackBerry Worldben, illetve a Google Play Store-ban.

Címkék: frissítés bbm

Szomorú nap ez a mai, kapitulált a mobilkészülékek piacán a Mozilla, azaz befejeződik a Firefox OS fejlesztése, így megint eggyel kevesebb működő mobilplatform lesz, a már eleve szinte teljesen kétpólusú piacon. Pedig az ötlet tulajdonképpen nem volt rossz, akadtak támogatók is, a koncepció mégis megbukott, az olcsó telefonokon futó olcsó OS párosítás ugyanis pocsék felhasználói élményt szült, így ha vett is valaki Firefox OS-sel ellátott telefont, az hétszentség, hogy másodjára már nem palizták be rá.

Mielőtt még valaki teljes analógiát húzna a kettő közt, a Firefox OS semmilyen szinten nem hasonlítható a szintén harmatgyengén teljesítő BlackBerry 10-hez, mely alól egész más okokból csúszott ki a talaj, és amit azért a mai napig fejlesztgetnek, még ha valószínű is, hogy új BB10-es telefont soha az életben nem fogunk látni (ne legyen igazam, tényleg kár lenne érte). 

sad-firefox.jpg

A BB10 további fejlesztéséről egyelőre annyit tudni, hogy jövőre még biztosan érkezik javítócsomag, vagy rendszerfrissítés a meglévő készülékekhez, ez a 10.3.3-as verziószámot fogja viselni, és valószínűleg csak hibajavításokat fog majd tartalmazni. Ettől függetlenül borítékolható, hogy a BlackBerry 2013-ban (tehát a Firefox OS-sel egy évben) debütált rendszere már csak egy szűk réteget fog kiszolgálni a továbbiakban, amin persze lehet siránkozni, de ettől én még nem látom a BlackBerry végét (apropó az megvan, hogy a Jolla gyakorlatilag becsődölt?).

Egyébként igazából a Firefox OS sem hal meg, hanem tovább kísérletezik vele a Mozilla az M2M szegmensben, ahol egyébként a BlackBerry viszonylag régi motoros a QNX révén.

Ettől még azért szomorú ez a nap, mert róka komát bizony könyörtelenül felfalták a nagyragadozók, ezzel a sűrű rengeteg megint szegényebb lett egy lakóval.

Via HWSW.

Közeledik a karácsony, vagyis az az időszak, amikor az év végi hajrá után megpihenve megérkezik mindenkinek a jól megérdemelt jutalom, akár tárgyiasult ajándékok, akár csak egy kis pihenés képében. Ezen az ünnepen mindenki megajándékozza a szeretteit valamivel, a megfelelő ajándék kiválasztása pedig nem mindig egyszerű, ezért a BerryBlog a BerryBolttal karöltve elkészítette az alábbi ajándékajánlót*, ahol remélhetőleg mindenki találhat megfelelő ajándékot másoknak, vagy akár saját magának.

1. Memóriakártyák

Memóriából soha nem lehet elég, hiába építenek be a modern okostelefonokba, tabletekbe egyre nagyobb háttértárat, a bővítési lehetőség mindig jól jön. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen kártya akár egy számítógép, akár digitális kamera mellé is hasznos kiegészítő, szóval igazi univerzális ajándék, aminek szinte mindenki hasznát tudja venni. 

microsdxc_class_10_uhs-i_128gb_with_adapter_sdc10g2_128gb_pc_hr_23_09_2015_10_27_2.jpg

A BerryBolt választékában a világ egyik legnevesebb gyártója, a Kingston microSD memóriakártyáit találod meg, 8-128 GB-os kapacitásig. A kártyák mindegyike tartalmaz egy hagyományos, SD-formátumú adaptert is, ezzel biztosítva, hogy az adathordozót a legszélesebb körben használhasd. A kártyákra élettartam garancia vonatkozik, ami gyakorlatilag egyet jelent azzal, hogy soha nem romlanak el.

A teljes választékot itt találjátok: Kingston memóriakártyák a BerryBoltban.

2. Jabra Drive autós kihangosító

A legkedveltebb autós kiegészítőnk a dán Jabra műhelyéből érkezett, a Jabra Drive olyan autósoknak kincs, akiknek nincs a járgányban beépített Bluetooth-kihangosító. A rendszer beüzemelése és használata pofonegyszerű, a kihangosítót a napellenzőre tudod rácsíptetni, a hívásokat pedig beállítástól függően automatikusan, vagy gombnyomásra fogadhatod.

jbr_drv.jpg

A Jabra Drive autós kihangosítóhoz ráadásul jár egy autós töltő is, amivel mindig gondoskodhatsz arról, hogy a kihangosító soha nem merüljön le. Mondjuk egyébként sem kell sűrűn tölteni, hiszen egy feltöltéssel akár 720 órát működik készenléti módban a Jabra Drive.

Részletek és vásárlás: Jabra Drive autós kihangosító

3. TYLT Y-Charge autós töltők

A TYLT számos dizájnos, és nagy áramerősséggel dolgozó töltőt autós letett az asztalra, melyek közül többet a BerryBoltban is megtalálsz. Már a legkisebb modell is 2,1 A leadására képes, vagyis megfelelő töltőáramot képes nyújtani akár két telefonnak is, emellett mindegyik kompakt kialakítású és szinte pillekönnyű.

tylt-y-charge-4_2-red3.jpg

A TYLT töltőiről itt megtalálsz minden részletet.

4. Dokkolók, asztali bölcsők

A BerryBolt a legtöbb kurrens BlackBerryhez kínál gyári dokkolót, vagy más néven asztali bölcsőt, ami egyszerre szolgál stílusos tartóként, töltőként és szinkronizációs állomásként.

acc-60407-001_2.jpg

Az asztali bölcsők mindegyikéhez jár egy USB szinkronizációs kábel, de ha akarod, természetesen töltőt is csatlakoztathatsz hozzájuk, ha például jobban szeretnéd az éjjeliszekrényeden elhelyezni a szerkezetet.

Asztali bölcsőt jelenleg négy típushoz kínálunk raktárról, itt találod őket: BlackBerry Classic asztali bölcső, BlackBerry Passport asztali bölcső, BlackBerry Passport Silver Edition asztali bölcső, BlackBerry PRIV asztali bölcső.

5. BlackBerry Classic okostelefon

A BlackBerry ikonikus formavilágát megöröklő BlackBerry Classic méltán a legnépszerűbb okostelefon a BerryBolt választékában. A minőségi összeszerelés és anyaghasználat, a páratlan QWERTY-klaviatúra és a stabil, biztonságos operációs rendszer együtt alkotja mindazt, amitől a BlackBerry BlackBerry.

classic_front_2.jpg

A BlackBerry Classic három változatban érhető el raktárról a BerryBoltban, így a fekete és a fehér mellett egyedülállóan különös kék színben is megvásárolhatod. A BerryBoltban kapható okostelefonok mind gyárilag szolgáltatófüggetlenek, két év gyári jótállás vonatkozik rájuk (garanciafutár szolgáltatással), valamint az ország egész területén ingyenesen szállítjuk őket.

Elérhető típusok: BlackBerry Classic fekete, BlackBerry Classic fehér, BlackBerry Classic kék 

A fentieken kívül ne feledd, hogy a BerryBoltban elképesztően széles választékát találod eredeti gyári, illetve minőségi utángyártott BlackBerry-tartozékoknak, és univerzális mobiltartozékoknak. Nézz be hozzánk, válogass kedvedre, és ha elakadtál, kérdezz, segítünk!


*Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Már tényleg csak pár napot kell aludni, és eljön az a pillanat, amit a Star Wars fanatikusok talán még a karácsonynál is jobban vártak egész évben: December 18-án debütál a franchise legújabb része, az Ébredő Erő, az év (sőt, az elmúlt évek) legjobban várt mozija, a felfokozott várakozást pedig nyilvánvalóan boldog-boldogtalan igyekszik kihasználni a termékei vagy szolgáltatása népszerűsítésére. Itt van mindjárt a kanadai Bell mobilszolgáltató reklámja, ami egy epikus űrcsatát mutat be mi mással, mint epikus telefonokkal.

A szemfülesebbek 0:12-nél felfedezhetik, hogy egy Samsung Galaxy S6 Edge-t (X-Wing) meglehetősen szorult helyzetbe hoz két BlackBerry PRIV (TIE Fighter), ami remélhetőleg nem a Samsung és a BlackBerry viszonyát szimbolizálja, már csak azért is, mert a két cég mostanában egész jóban van egymással. Persze az élet, mint a legtöbb hollywoodi forgatókönyv tele van jó kis csavarokkal, szóval ez alapján a videó alapján még senki ne vegyen mérget rá, hogy ki áll valójában az Erő sötét oldalán. Tippelni persze azért lehet.

Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása