Hoppá, na most akkor mégsem hagyja el a BlackBerry saját fejlesztésű platformját a WhatsApp? De sajnos igen, viszont csak az év végén, addig azonban nem áll meg az élet, ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy megérkezett a Facebook kezében lévő chatplatform klienséhez a legújabb frissítés. Igen, BB10-re.

whatsapp_bbworld.jpg

Az új WhatsApp klienst már jó ideje tesztelhették a BlackBerry Beta Zone-ba regisztrált felhasználók, így számukra az új funkciók sem teljesen ismeretlenek, bár ezúttal (is) javarészt kozmetikai és hibajavításokról van szó. Nyilván a BB10 kigyomlálása a támogatott platformok közül továbbra is fájó pont sok-sok BlackBerry-felhasználónak, de legalább némileg enyhítheti a fájdalmat, hogy az év végéig többek közt ennek a frissítésnek hála jobb felhasználó élményt nyújt a kliens.

Az év vége pedig még azért messze van, más kérdés, hogy az anyacég, a Facebook sajnos nem hagyott ennyi kifutási időt a BlackBerry-tulajoknak, hiszen a natív Facebook app BB10-en és BB OS alatt pont egy hét múlva megszűnik működni - a március közepén érkezett hír valósággal sokkolta a keményvonalas BlackBerry-tábor azon részét, akik a közösségi hálózatot aktívan használják.

Ha ellenben whatsappos vagy, akkor nézz el a BlackBerry Worldbe, a program frissítését elméletileg ezen a hivatkozáson fogod megtalálni. 

süti beállítások módosítása