KIFUTOTT AKCIÓ!

Most akár ingyenesen is hozzájuthatsz a készülékedhez passzoló XPRO kijelzővédő fóliához a BerryBoltban!

Az XPRO kijelzővédő megoldásai (fóliák és edzett üveg felületek) a legnépszerűbb védelmi mechanizmusok közé tartoznak a hazai piacon, nem véletlenül. A kitűnő ár/érték arányú fóliák méretpontosak, könnyen felhelyezhetők, és nem csak a kijelzőt teszik ellenállóvá, hanem önmaguk is rendkívül ellenállók. Vagyis ott van a helyük minden okostelefonon, pláne, hogy most akár ingyen is hozzájuthatsz egyhez a BerryBoltban!

blackberry-classic-screen-protector-4.jpg

Ehhez a készülékedhez passzoló fólia kosárba helyezése után mindössze az 

XPRO

kuponkódot kell beírnod a fizetés előtt a kuponmezőbe (majd kattints a mentés gombra), a rendszer automatikusan levonja a végösszegből a kiválasztott fólia árát, amennyiben a fólián kívül legalább 5000 Ft értékben vásárolsz valamit a BerryBoltban*.

Az XPRO fóliák megtekintéséhez kattints ide!

*Az akció 2016. április 29-től 2016. május 2-án (hétfő) 18:00-ig tart. Egy vásárláskor 1 db ajándék fólia kérhető. Az akcióban nem vesznek részt az XPRO edzett üveg (tempered glass) protektorok.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása