Végérvényesen beköszöntött az ősz, az év egyik leghangulatosabb időszaka, ám hogy az ezzel járó melankóliát mérsékeljük, a hőmérséklet csökkenésével párhuzamosan most számos hasznos kiegészítő árát csökkentettük a BerryBoltban!

Az akciós termékekhez kattints ide!

A BerryBolt október 4-től október 11-ig tartó akciójában* biztosan találni fogsz az igényeidnek megfelelő kiegészítőt, legyen szó külső akkumulátorokról (különböző kapacitásokban és színekben), headsetekről vagy éppen autós töltőkről. Ezeket a minőségi mobilkiegészítőket most 500-3000 forint kedvezménnyel vásárolhatod meg az akció időtartama alatt, de siess, mert a készletek végesek!

Ízelítő az akciós kínálatból:

BlackBerry MP-12600 külső akkumulátor.

acc-62799-001_1.jpg

14990 Ft helyett 12990 Ft

A BlackBerry MP-12600 egy nagykapacitású külső akkumulátor, mely akár napokon keresztül is képes árammal ellátni az okostelefonodat. A külső akku két USB-kiemenettel rendelkezik, melyen összesen 3 A erősségű áram leadására képes, így akár párhuzamosan két eszközt is képes gyorsan feltölteni.

TYLT Wall univerzális utazótöltő 4,8A - fekete 

usbtc42gy-euk-a_l.jpg

5990 Ft helyett 3490 Ft

A TYLT Wall univerzális utazótöltő ideális gyorstöltő-alkalmatosság, ha van a közeledben egy konnektor - járj bárhol a világon. A 4,8 A erősségű töltőáram az eszköz két USB-kimenete között oszlik meg, így akár egy tabletet és egy telefont is tudsz egyszerre tölteni vele, az intelligens áramkör pedig gondoskodik róla, hogy mindkét eszköz a neki megfelelő töltőáramot kapja (SmartDetect technológia).

TÖBB SZÍNBEN IS!

TYLT TUNZ headset - fehér

ushs3_5gw-t2.jpg

5290 Ft helyett 4490 Ft

A TYLT TUNZ headsetjeit minden helyzetben kényelmesnek fogod érezni, köszönhetően a hallójáratba illeszkedő Active Gels kupakoknak, melyekből három különböző méret is található a csomagban. Az akár sportoláshoz, akár mindennapi zenehallgatáshoz egyaránt jól passzoló TUNZ lapos, csomómentes kábellel és mikrofonegységgel is rendelkezik, hogy egyetlen bejövő hívásról se maradj le.

TÖBB SZÍNBEN IS!


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

(*) Akció 2016. október 4-től 2016. október 11-ig, vagy a készlet erejéig tart.

süti beállítások módosítása