December elseje lett megint, ami hagyományosan azt jelenti, hogy születésnapot ünnepelhetünk, hiszen ezen a napon indult el -- egy év különbséggel -- a BerryBlog és a BerryBolt! Előbbi 2010-ben, utóbbi 2011-ben. Az ilyen szülinapok általában kisebb-nagyobb változásokkal járnak, meg persze néhány meglepetéssel is, melyekkel most elsősorban az ötéves BerryBolt szolgál nektek.

Először is a lényeg: a BerryBolt 2011-ben kizárólag gyári BlackBerry tartozékok értékesítésére jött lére, egyedüli, hasonló kezdeményezésként az országban, a születésnapos akcióval pedig a kezdeti időszak előtt szeretnénk tisztelegni azzal, hogy 

Vasárnap éjfélig (2016. december 4.) minden eredeti, gyári BlackBerry tartozék árából 15% kedvezményt biztosítunk!

201612_szulinap.png

És ez még nem minden!

Amint azt már korábban láthattátok, a BerryBolt decemberre teljes átalakuláson ment keresztül és új arculattal, PC-n, tableten és okostelefonokon egyaránt könnyebben használható, szuper keresővel ellátott felülettel várja a vásárlókat.

És ez még nem minden!

A BerryBolt az ötödik születésnapra kibővítette a portfólióját a BlackBerry egyes szoftvertermékeire is. A termékkörbe bekerült licencek közé tartozik a BBM Enterprise (korábban BBM Protected), BBM Enterprise Voice és a BES12 mobilmenedzsment-platform különböző felhasználói licencei. A licenceket pont ugyanúgy tudod megvásárolni a BerryBoltban, mint bármilyen más terméket, azzal a fontos különbséggel, hogy a tranzakció során nem kerül a futárhoz csomag, hiszen elektronikus licencekről van szó. Óriási mérföldkő ez a számunkra, hiszen eddig hasonló licencértékesítési modellt egyetlen hazai webshop sem indított BlackBerry szoftvertermékekre.

Az elektronikus licencek választékát a későbbiekben a megjelenő igényeknek megfelelően bővítjük majd, illetve egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni, volumentől függően kedvezményes áron. Ha a BlackBerry licencekkel kapcsolatos kérdéseid lennének, ne habozz feltenni őket a licenc@berrybolt.hu e-mail címen!

Fontos tudnod, hogy a BlackBerry szoftverlicencek elsősorban vállalatok számára készült termékek, az aktiválásuk pedig haladó szintű informatikai ismereteket és angol nyelvismeretet igényel.

És ez még nem minden!

A BlackBerry licencek értékesítését mi mással lenne érdemes indítani, mint egy jó kis akcióval! Ennek részeként december 1-től 31-ig minden BBM Enterprise felhasználói licenc árából kedvezményt adunk. Részletekért kattints a termékoldalra!

201612_bbm_enterprise_v3.png

Erre az évre tehát ezt hoztuk el nektek december 1-jén, meg persze továbbra is megtaláljátok a BerryBoltban a BlackBerry készülékeit két év gyári jótállással, ingyen kiszállítással, valamint a gyári BlackBerry tartozékok mellett többek közt StilGut, Jabra, Nillkin, TYLT, Kingston és Imak termékeket, Magyarországon egyedülálló választékban, raktárról kiszolgálva.

Köszönjük, hogy olvassátok a blogot és NAGY-NAGY köszönet mindenkinek, aki az elmúlt öt évben vásárolt, vagy vásárolni fog bármit a BerryBoltban! 


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása