Van egy olyan megérzésem a 2017-es évet illetően, hogy idén meglehetősen sokat fogunk foglalkozni a soron következő QWERTY-s BlackBerryvel, amit ha minden jól megy részleteiben már a hét második felében megismerhet majd a nagyközönség.

Kezdődik ugyanis Las Vegasban a CES, ahol a BlackBerry újdonsült partnere, a TCL leránthatja a leplet arról a készülékről, melyet eddig csak Mercury kódnéven emlegettek. És hát mi mással kezdhetnénk az új esztendőt, mint egy frissen közzétett, hivatalos videorészlettel, ami a Mercury legfontosabb összetevőjét, a billentyűzetet ábrázolja.

A videó persze elég jól meg van ahhoz vágva, hogy idő előtt ne áruljon el túl sokat a lényegről, de annyi azért látszik, hogy a Mercury minden jel szerint a tradicionális BlackBerry-vonalat követi majd, már ami a billentyűzetet illeti, illetve látszik még az is, hogy androidos készülékről beszélünk, legalábbis elég szembeötlő a billentyűzet felett megvillanó fix, kapacitív navigációs gombsor.

A Mercuryról előreláthatóan már holnap láthatunk majd legalább egy ennél hosszabb videót, valamint sok-sok képet, és remélhetőleg arra is fény derül, hogy mikor lehet megkaparintani a QWERTY-s mobilt.

Kell-e ennél jobb évkezdet egy nyomógomb-hívőnek?

süti beállítások módosítása