A KEYone aztán nem mindennapi okostelefon, amit esetleg olyan potenciális felhasználók is megvásárolhatnak, akik soha nem használtak korábban Androidot, vagy éppenséggel soha nem volt még BlackBerryjük. De még ha használtak is, egyrészt az új BlackBerry a legújabb Androiddal, a Nougattal érkezik, amivel a többség még nem ismerkedhetett meg, másrészt meg a speciális kialakítás révén számos olyan extra beállítás, vagy trükk került a rendszerbe, amiről még a legavatottabb szakik sem biztos, hogy hallottak.

Ezeket a beállításokat, illetve trükköket veszi szép sorjában terítékre a BlackBerry Mobile maratoni videosorozatában, mely éppen most bővült újabb tagokkal, így immáron 21, rövid, zömében 1 percnyi hosszúságú szpotban tér ki olyan témákra, mint a billentyűzetbe épített ujjlenyomat-azonosító, a képjelszó, vagy éppen gyári reset elvégzése. Pont olyan tömören és lényegre törően, mint egy egyperces novella.

Ugyanitt ad hasznos tippeket, például hogyan sajtolható ki hosszabb üzemidő a telefonból (ez mellesleg elég cinikus téma ismerve a KEYone brutális üzemidejét), vagy éppen hogyan lehet egy másik androidos mobilról a KEYone-ra váltani.

A videók többségében elég egyértelműek, viszont mindegyik angol menübeállításokat használ, ami azért néhány megnézés után a magyar menüre is levetíthető. 

A lejátszási listát a fenti videóra kattintva indíthatjátok, de elérhető közvetlenül is erről a hivatkozásról.

Jó ismerkedést!

süti beállítások módosítása