Már jó ideje hallani mindenféle mendemondákat arról, hogy az idén év elején gyakorlatilag végleges formát nyert, ám csak mostanában forgalomba került BlackBerry KEYone még 2017-ben boltokba kerülhet kicsit átalakított külsővel és belsővel. Egyes források annyira kész tényként kezelik a kérdést, hogy szerintük már csak a "mikor", legfeljebb a "hol" kérdése lehet nyitott.

A különféle források abban egyetértenek, hogy az új kiadás teljesen fekete lesz majd, mi több, a héten már elcsípett fotó is került az internetre erről a variánsról, ami csakugyan úgy néz ki, mintha befestettek volna egy KEYone-t teljesen feketére (még a gombsorok közti ezüst sáv is fekete lett). A BlackBerry múltjában azért volt már példa ilyesmire, például a szép emlékű Bold sorozatból a 9700-as és a 9780 között külsőre éppen az volt az egyetlen különbség, hogy az egyik króm, a másik fekete kerettel jött - belül azért volt még más is, ami különbözött.

black_keyone.png

A pletykák szerint így lesz ez a fekete KEYone-nal is, ami az eredeti változathoz képest állítólag több rendszermemóriát (3 helyett 4 GB) és dupla akkora háttértárat (32 helyett 64 GB) kap majd. Ha pedig a fekete KEYone egyenlő lesz azzal a típussal, amit az indiai piacra gyártanak (merthogy ilyen pletyka is terjed), akkor egy helyett két SIM-et is tud majd fogadni.

A BlackBerry Mobile persze semmit nem kommentál, én is hülye lennék a helyükben nyilatkozni a témában, pláne mivel az "eredeti" KEYone éppen csak piacra került, jól is fogy, nem nagyon indokolt máris leváltani egy picivel erősebb modellel.Ti mit gondoltok?

Via BlackBerrys.ru

süti beállítások módosítása