Valószínűleg már csak pár hét, és bemutatkozik a BlackBerry Mobile első saját tervezésű készüléke, amiről annyi pletykát hallhattunk mostanában, például azt, hogy Krypton kódnéven jön (hogy a végleges neve mi lesz, az egyelőre rejtély), illetve valójában egy billentyűzet nélküli KEYone lesz, legalábbis ami a belsőt illeti. Ahogy az lenni szokott, néhány kiváltságos már kipróbálhatta, kipróbálhatja az újdonságot, és ahogy mondhatni természetes, előbb-utóbb elsül valakinek a kezei között a kamera.

krypton_keyone_leak.jpg

A fenti fotó az első olyan kiszivárgott kép, mely állítólag egy Kryptont ábrázol, vagy legalábbis annak egy részét (a maradékot egy fekete KEYone kitakarja), amiből a következő látszik:

  • A ház, illetve előlap egy része fém (elsőre valamilyen szálcsiszolt alumíniumnak tűnik, a jobbik fajtából), a hátlap pedig karbonmintás felületet kapott, ami a 9900-as Bold óta mondhatni BlackBerry-jellegzetesség,
  • Valamint lesz a hátlapon egy fekete berakású BlackBerry logó is. 

Van még a fém felületen egy kamera is, ami gyanúsan hasonló formájú, mint a KEYone esetében, azaz könnyen lehet, hogy tök ugyanaz a kameraegység lesz a két mobilban. Villanófényből (LED) viszont csak egy van a kamera mellett, nem mintha ez bármit is komolyan számítana.

Az persze nem teljesen egyértelmű, hogy ez egy korai prototípus, vagy a végleges példány is így fog-e kinézni, szóval csak óvatosan bárminemű ítélkezéssel.

UPDATE: Máris itt van egy másik fotó, amin kicsit máshogy fest ugyanaz a készülék (ugyanúgy csak részletében):

krypton_leak_2.jpg

Remélhetőleg azért lassan a teljes mobilról is látható lesz majd valamiféle lesifotó, amin látszik majd többek közt az előlapi ujjlenyomat-olvasó is, meg az is, hogy a brutális akkut tartalmazó mobil mennyire lesz valójában masszív.

Via BlackBerrys.ru

Címkék: fotó leak krypton
süti beállítások módosítása