Miközben javában zajlik a lázas karácsonyi készülődés, a BerryBlog kicsit elhallgatott, de ennek egyik oka éppen az említett lázas karácsonyi készülődés, meg az azzal járó krónikus időhiány. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy megállt volna az élet itthon BlackBerry-fronton, sőt, teljes gőzzel pörög az élet, most éppen a BerryBolt háza táján, ahová mostanra megérkezett raktárra a BlackBerry Mobile legújabb üdvöskéje, a Motion, valamint a hozzá kiadott összes gyári tartozék.

BlackBerry Motion termékoldal

Az új, teljes érintőkijelzős mobilhoz jelenleg három gyári kiegészítő érhető el, ezek sorjában a következők:

BlackBerry Motion privacy flip tok

Ez a különleges védőtok nem csak a telefon testi épségét védi, hanem a kijelző elé behajtható, átlátszó fedlap a kíváncsiskodó szemek elől is elrejti a tartalmat, vagyis a privát széférát is fokozottan védi.

blackberry-motion-flipcase-rev-02.jpg

A készülék érintőkijelzője behajtott fedlappal is működik, illetve van hely az ujjlenyomat-szkennernek is. A hátlap bőrből készült, eleganciát és kiváló fogást biztosítva a Motionnek.

BlackBerry Motion kemény tok

Ez a védőtok szinte láthatatlan marad a telefonon, miközben védelmet biztosít a peremeknek, a hátlapnak és a sarkoknak.

blackberry_motion_hardshell_03_v2.jpg

A félig átlátszó, szürke hátlap felülete anyagában mintázott, ami biztosabb fogást nyújt, mint a hagyományos, sima műanyag tokok.

BlackBerry Motion kijelzővédő fólia

A termék neve tulajdonképpen le is lövi a poént, ez egy gyári, eredeti kijelzővédő fólia-csomag a BlackBerry Motionhöz. A csomagolásban 2 db fólia található.

3taleu1.jpg

A BlackBerry Motion készüléket és tartozékokat megtalálod a BerryBolt BlackBerry Motion termékoldalán.

süti beállítások módosítása