Egy MEGÁLLÍTHATATLAN okostelefonra vágysz, mely (a való) életre termett? A biztonság és megbízhatóság kiemelten fontos a számodra? Akkor lehet, hogy megtaláltad álmaid telefonját a BlackBerry Motion személyében, mely a november eleji bemutatót követően -- ha minden a tervek szerint alakul -- rekord rövid idő alatt itt lehet Magyarországon, akár a Te kezedben!

Előrendeléshez és részletekhez kattints ide!

A BerryBoltban a mai naptól adható le előrendelés* a BlackBerry Mobile legújabb okostelefonjára, mely a fizikai billentyűzetet elhagyva inkább a manapság trendi vonalat követve egy 16:9-es képarányú kijelzővel rendelkezik, melyen virtuális gombokkal gépelhetsz. Persze ettől még nem kell lemondanod teljesen a BlackBerry billentyűzetről, hiszen a virtuális klaviatúrát is a BlackBerry tervezte, exkluzívan csak az androidos BlackBerryk részére.

motion_press_1.jpg

A Motion két területen is újat mutat a BlackBerryk termékkínálatában: Az újdonság az első olyan BlackBerry a világon, mely IP67 védettségi szinten kapott, azaz víz- és porálló kivitelű. Emellett egy 4000 mAh-s akkumulátor lapul a burkolat alatt, mely a valaha volt legnagyobb áramforrás egy BlackBerry okostelefonban.

Mindezt fűszerezd meg az iparág legbiztonságosabb és leghatékonyabb androidos szoftverhátterével, az egyedi Privát Zónával és a szokásos BlackBerry-minőséggel, és máris itt a Motion, melyet elsők közt a BerryBoltban rendelhetsz elő Magyarországon.

*A BlackBerry Motion szállítása 2017. november végén kezdődik. A rendeléseket a beérkezésük sorrendjében szolgálja ki a BerryBolt.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása