Vannak helyzetek, amikor nehéz döntéseket kell hoznia az embernek, ezek közé tartozik manapság az okostelefon-vásárlás is, nem feltétlenül csak azért, mert a legtöbb ilyen kütyü egy csomó pénzbe kerül. Vannak képességek, tulajdonságok, melyekhez ragaszkodunk, a BlackBerry-rajongók nagy többsége számára ilyen például ilyen a nyomógomb, ami manapság a BlackBerryken kívül gyakorlatilag semelyik másik okostelefonon nem található meg. De ez nem jelenti azt, hogy egy BlackBerry csak nyomógombos lehet!

Itt van például a hamarosan hazánkba is megérkező BlackBerry Motion például, melyet a Recombu volt olyan rendes, és egy rövidebb videó keretén belül összehasonlított a KEYone-nal. Így egy kamera előtt szerepelhet a BlackBerry Mobile idei két okostelefonja, melyek közt kis túlzással egyedül a klaviatúra, meg az azzal járó dizájneltérések jelentik a különbséget, mert amúgy a két mobil belül szinte tökugyanaz.

Azaz mégsem, mert az akku például a Motionben 4000 mAh-s, szemben a KEYone 3505 mAh-s akkujával, meg ugye KEYone-ból van két változat is, némileg eltérő memóriafelépítéssel, a Motionből pedig (egyelőre) csak olyan kiadás kerül a boltokba, mely 4 GB rendszermemóriával és 32 GB (bővíthető) háttértárral rendelkezik.

Végül, de nem utolsósorban ott van az a csúnya-rossz árcetli, amin a hivatalos forgalmazói árakat tekintve minimum 45 ezressel nagyobb összeg szerepel a KEYone esetében. Mindennek figyelembe vételével te melyik típust választanád/választottad a 2017-es BlackBerry Mobile palettáról?

A hétvége óta Kanadában és az Egyesült Királyságban is kapható a BlackBerry Mobile legújabb okostelefonja, a full érintős Motion, így hát elérkezett végre az idő, hogy a YouTube-ot elárasszák a különféle kicsomagolgatós, tesztelgetős videók. A CrackBerry össze is gyűjtött belőlük egy csokorra valót, de a lista valószínűleg napról-napra bővül majd, ahogy a nagyobb tech lapokhoz, videoblogokhoz is megérkezik az újdonság.

Van itt a kicsomagolgatás mellett mindenféle földi jó, például vízbe hajítás, karcolgatás (égetés és hajlítgatás egyelőre nincs, de szerintem arra sem kell sokat várni), nézzétek meg ti is az első videókat. Ha pedig te is mielőbb ki akarsz csomagolni egy ilyen telefont, akkor jó hír, hogy már nem kell sokáig várnod, hiszen november végén nálunk is debütál a BlackBerry Motion.

Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása