Most már aztán tényleg pár héten belül megérkezik a szerencsésebb vásárlókhoz a BlackBerry KEY2, a világ legjobb billentyűzetes mobilja. Egész pontosan a legszerencsésebbekhez már meg is érkezett, hiszen a BlackBerry Mobile a héten kiküldte a sajtó és a blogoszféra (vlogoszféra) részére az első tesztpéldányokat. Ami egyben azt is jelenti, hogy rövidesen érkeznek az első tesztek, ami az eddigi, nagyjából tíz perc használat alapján írt "tesztecskéknél" jóval árnyaltabb képet ad majd arról, mit képes nyújtani a BlackBerry zászlóshajó szinten 2018-ban.

Addig is itt van egy rakás kicsomagolós videó, amiben többféle szögből és kommentárral megnézhetitek, hogyan veszik ki a dobozból a készüléket meg a szokásos tartozékokat. Annyit elöljáróban, hogy a KEY2-t -- akárcsak elődjét, a KEYone-t -- elég kedvezően fogadja a média, valószínűleg tőlünk nyugatabbra már rájöttek, hogy a BlackBerry zsigerből ekézése korántsem annyira menő, mint a tapifon-korszak hajnalán (igazából akkor sem volt az, de ez most részletkérdés). De győződjetek meg minderről ti is!

Ha pedig te is szeretnél mielőbb kicsomagolni egy ilyen telefont, akkor iratkozz fel a BerryBolt előregisztrációjára, hiszen ahogy az ilyenkor lenni szokott, alighanem idén is várólistás lesz az aktuális QWERTY-s újdonság.

Regisztrálj itt, ha a KEY2-t elsők közt szeretnéd megkaparintani.

süti beállítások módosítása