Megállíthatatlanul itt a tavasz, úgyhogy itt az ideje valami igazán ütős akciónak, árváltozásnak az androidos BlackBerryk termékpalettáján is. Mostantól a BerryBoltban minden eddiginél olcsóbban szerezheted be a BlackBerry Mobile androidos készülékeit, legyen szó a belépőszintű, teljes érintőkijelzős DTEK50-ről, vagy éppen az aktuális zászlóshajó KEYone-ról.

201803_keszulekakcio.jpg

Utóbbinak az ára igazán látványosan bezuhant, az ezüst színű változathoz most 60 ezer forint kedvezménnyel juthatsz hozzá, hiszen a QWERTY-s készülék fogyasztói új fogyasztói ára mindössze 149990 Ft. Ne feledd, hogy a BerryBolt minden BlackBerryt két év gyártói jótállással és ingyenes házhozszállítással kínál, illetve ingyenes szaktanácsadást valamint garanciafutár szolgáltatást biztosít, egyedüliként az országban.

A teljes akciós készülékkínlathoz kattints ide!

Ha pedig új BlackBerrydhez bármilyen tartozékra szükséged lenne, a gyári és utángyártott kiegészítők legszélesebb választéka vár rád a BerryBoltban.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása