A magyarországi T-Mobile-nál ma megsúgták, hogy "nagyon hamarosan" megérkezik a szolgáltató kínálatába a BlackBerry 9300, vagyis a Curve 3G. A készülék az első olyan, itthon is kapható, középszegmensbe pozicionált BlackBerry, mely 3G-s hálózatokat is tud használni, a korábbi modellek (a BlackBerry 8520 és a 8900) ugyanis legfeljebb EDGE-kompatibilisek voltak.

Másfelől a Curve 3G lesz az első olyan BlackBerry okostelefon is itthon, melyen már a BlackBerry 6 OS fut, azaz tipikusan jó vétel lehet olyan textmániás felhasználóknak, akik előszeretettel látogatnak közösségi szolgáltatásokat is. A mobil egyébként nem sokban különbözik a 8520-tól, bár a króm keretnek köszönhetően elegánsabb látszatot kelt, de tulajdonképpen csak a rádiós egység új, és ezzel együtt valószínűsíthető, hogy az ára is kissé borsosabb lesz. 

Mivel azonban a Boldoknál így is jóval olcsóbb lehet a készülék, a Curve 3G ideális választás lehet azoknak, akik egy modern, full-extrás, ugyanakkor megfizethető BlackBerryt szeretnének maguknak karácsonyra.

Címkék: 3g t mobile curve 9300