A Vodafone Magyarország meglehetősen későn, alig több mint egy éve kezdte forgalmazni itthon a RIM első érintőkijelzős okostelefonját, a BlackBerry Stormot. Tekintve, hogy akkortájt került piacra nyugatabbra a Storm 2, már akkor lehetett sejteni, hogy SurePress ide- SurePress oda, nem fogják szétkapkodni a készleteket.

Így is lett, a raktáron maradt BlackBerry Stormoktól gyakorlatilag képtelen szabadulni a Vodafone, így mostanra már bőven a bekerár alatt van a telefon fogyasztói ára az összes konstrukcióban. A legérdekesebb árcédula a VitaMax-csomagokon van, a Voda ugyanis jelenleg már 45 ezer forintért (!) odaadja a telefont feltöltőkártyás SIM mellé - mindegy, csak vigyék már el azt a pár száz, vagy pár ezer darabot.

Nem tudjuk, hogy mióta van ezen a szinten a telefon ára, mindenesetre 45 ezer forintért egy Storm - legyen bármennyire is kifutott darab - egyáltalán nem rossz vétel, érdemes elgondolkodnia rajta azoknak, akik egy második terminált is szeretnének maguknak. Mondjuk a dealhez hozzátartozik, hogy a Stormban továbbra sincs Wi-Fi, illetve a jelek szerint nem érhető el hozzá vodás OS5, nemhogy OS6 update.