Oké, tudjuk, hogy a karácsony igazából a szeretet és a több millió kivágott fenyő ünnepe, azért ilyenkor talán valamivel több BlackBerry is kerül a fenyő alá, mint az év más időszakaiban. Ha már megvan a telefon, vagy esetleg korábban beszereztél magadnak, vagy egy közeli hozzátartozódnak egyet, itt a kitűnő lehetőség, hogy egy kis extra aprósággal még nagyobb meglepetést szerezz!

Miért ne nézhetnél szét a BerryBolt választékában, ahol eredeti BlackBerry-tartozékok széles választékát leled, akár a legújabb típusokhoz is - legyen szó akár elegáns bőrtokról, vagy asztali bölcsőről, a BerryBoltban mindezt megtalálod. Aki még nem találkozott vele, annak elmondjuk, hogy a BerryBolt december elsején nyílt, kifejezetten BlackBerry okostelefonokra szakosodott webáruház, a BerryBlog kistestvére. Azért csináltuk, hogy legyen végre egy olyan hely Magyarországon, ahol mindent megkaphatsz a BlackBerryhez, tiszta forrásból, ráadásul kedvező árakon.

Mivel a BerryBolt közvetlenül a gyártó partnerétől szerzi be az árukészletet, ezért azt javasoljuk, ha karácsonyi ajándéknak szánsz valamit, nézd ki és rendeld meg időben, az ünnepek előtti átvételt már csak az ezen a héten leadott rendeléseknél tudja garantálni a webáruház.

Ne feledd el megrendeléskor kihasználni a BerryBlog-olvasóknak szóló kedvezményt: ehhez írd be a kuponmezőbe a "BerryBlog" szót, idézőjelek nélkül.

süti beállítások módosítása