Egy hét múlva, vagyis augusztus 15-én éjfélkor zárul a BerryBlog első rajongói pályázata, melyen megmutathatod, mekkora BlackBerry-fanatikus vagy. Gondolom nem kell emlékeztetni, de azért szólunk, hogy a pályázaton a zsűrizés után rendkívül értékes nyereményekhez juthatnak a legjobbak, így a fődíj egy BlackBerry 9900, de a második és harmadik díj is egy-egy BlackBerry okostelefon (9790 és 9360).

Hogy mit várunk mindezért cserébe? Mi sem egyszerűbb: olyan kreatív munkákat, melyek nagy nyilvánosság előtt alkalmasak a BlackBerryk népszerűsítésére, így saját magad által készített reklámfilm, zene, vers vagy fotó adható be, például olyan, mint ez a lenti, rajongó által készített reklám, amit egyébként nem a BerryBlog pályázatára küldtek.

A részletes játékszabályokat és a jelentkezés feltételeit megtalálhatod a jelen poszt alján szereplő linken, úgyhogy kattints gyorsan, most még van időd és lehetőséged arra, hogy könnyűszerrel bezsebelhess egy csúcskategóriás BlackBerryt!

Most ráadásul megtoldjuk mindezt annyival, hogy minden beküldő kap valami ajándékot, így senki nem dolgozik hiába!

Hajrá!


Mutasd meg, mekkora rajongó vagy, küldj be pályaművet a BerryBlog rajongói pályázatára! Főnyeremény egy BlackBerry 9900, részletek az alábbi posztban.

Címkék: játék berryblog
süti beállítások módosítása