Úgy látszik lassan a BlackBerryt is utoléri az a jelenség, ami eddig jobbára az Apple-re volt jellemző, vagyis egyre sűrűbben jönnek mindenféle pletykát a gyártó háza tájáról az újabb termékeket és szolgáltatásokat illetően. Már tavaly októberben szó volt ugyan egy új csúcskategóriás BlackBerryről, amit akkor csak Aristo kódnéven emlegettek, ez a készülék azonban eddig csak nem akart megérkezni, pedig állítólag eredetileg a BlackBerry Live-on be akarták jelenteni a kanadaiak.

a10_tankkiller.jpgIlyen az A10-es az amerikai hadseregben

A bejelentés végül a lényegesen szerényebb tudású, de kedvező ára miatt vélhetően annál népszerűbb Q5-re korlátozódott Orlandóban május elején, de ettől függetlenül az új csúcskészülék, aminek állítólag A10-nek neveznek (hogy ez csak belső jelölés, vagy ténylegesen így hívják majd a telefont, arról egyelőre legfeljebb találgatni lehet csak) még idén, méghozzá a CNET információi szerint novemberben megérkezhet. A típusra egyébként korábban pont a CNET-nek adott interjújában Thorsten Heins is utalt, aki márciusban azt mondta, lesz egy új terméke a BlackBerrynek, amivel kapcsolatban nagyon izgatott, de sajnos nem beszélhet róla. Milyen kár.

Nemrég egyébként a Sprint (az egyik nagy nemzeti amerikai mobilszolgáltató) éppen arra hivatkozva hagyta ki a Z10-et, hogy megvár egy rejtélyes, nagyobb tudású, nagyobb méretű modellt, ami egyébként -- mármint a méret és a tudás -- passzol is az A10-re, vagy Aristóra. A csúcsmodellnek állítólag 4,65 hüvelykes, 1080x1920 pixeles felbontású, vagyis Full HD Super AMOLED kijelzője lesz, valamint 1,9 GHz-es kétmagos processzor ketyeghet benne 2 GB memória társaságában.

Nem hangzik rosszul, az biztos, lehet egy ilyent kérek majd a Jézuskától.

Via CNET.

Címkék: a10 aristo bb10 z10
süti beállítások módosítása