Ezen a héten egy JC nevű Kanadában élő ázsiai srác csatornáját ajánljuk nektek a BerryBlog BBM-csatornaajánló rovatában. Ő az, aki arról híresült el, hogy rettenetesen utálja a BlackBerryét és erről videókat is rakott fel a Youtube-ra. Természetesen, pont annyira utálja a Z30-asát mint én. Videói iróniával, humorral átszőtt igazi gerillamarketing atombombák. Mint a szarkasztikus stílus egyéb klasszikusainál, az ő kimondott szavainak a jelentését is pont ellenkezőjére változtatja az ironikus közlésmódja.

"Utálja" például a Z10 ébresztőóra beállítását, ami túl egyszerű és gyors. Rögtön ajánlja is, hogy inkább vegyen a néző iPhone-t mert annál ugyanez a művelet jó lassú és jó körülményes, tehát mennyivel jobb. "Elviselhetetlennek" tartja, hogy a vacak BlackBerryn egy mozdulat váltani az alkalmazások között és egy pöccintés azokat bezárni, viszont a szuper iPhone-on mennyivel jobb, hogy egy klikk, meg duplaklikk, meg hosszú nyomás, meg klikk kombinációval lehet megcsinálni ugyanezt.

phlypboy.jpg

Ilyen és hasonló következtetésekkel vannak tele a videói, amikben a BlackBerryk remek kezelése mellett bemutatja az Androidos, vagy az Apple telefonok, BlackBerryhez képest röhejesen béna működését is.

Szerencsére JC mostanában abbahagyta a nagy utálkozást és elkezdett videóteszteket csinálni. Ezekben az aktuális konkurens telefonok tudását, kezelését, sebességét hasonlítja a Z30-asához. Gondolom, nem árulok el vele nagy titkot, hogy a BlackBerryje a tesztjeiben (meg egyébként is) állva hagyja a versenytársait, amit JC még jól ki is röhög.

Egyszóval a srác szent meggyőződése, hogy jelenleg nincs jobb telefon a BlackBerryknél és ezt a véleményét geek- pukkasztó módon harsányan bele is üvölti a világba, és teszi ezt a maga vicces, őszinte, szórakoztató módján.

1395920292622_929076.jpeg

Ha te is utálod a BlackBerrydet, mint ő, vagy csak kíváncsi vagy rá, hogy ő miért teszi, mindenképp iratkozz fel a csatornájára, a C0027B084 csatornakódon, vagy szkenneld be a QR kódját, de mindenképp nézd meg az eddigi videóit is:

phlypboy qr.jpg


BBM-et használsz, de még nem iratkoztál fel a BerryBlog BBM-csatornájára? Csatlakozz az egyik legfrissebb közösséghez a C000190A7 PIN-nel, vagy keress rá a BerryBlogra a csatornák közt!

süti beállítások módosítása