Oké, be kell lássam, attól még, hogy én a magam részéről nem értem, miért olyan elképesztően népszerű az Intasgram, ezért nem is különösebben foglalkoztat, hogy az alkalmazás nem jelent meg BlackBerry 10-re, sokan lehetnek a BlackBerry-felhasználók közt is, akiknek az az egyetlen vágyuk, hogy a modern közösségi művészet eme válfaját űzzék. A programnak itthon is akad rajongója szép számmal, de ma már szerencsére annak a BlackBerry-felhasználónak sem kell lemondania erről az appról, aki BB10-es telefonnal rendelkezik.

instagram_z10.jpg

Az Instagram most megjelent új, 6.0-s verziója ugyanis a BlackBerry 10 operációs rendszer androidos futtatókörnyezetének segítségével tökéletesen elfut a BB10-es telefonokon, már csak be kell valahonnan szerezni az appot -- erre vannak különböző alternatív, nem hivatalos beszerzési források, amire lehet azt mondani, hogy nem támogatott, és a fejlesztők nem nézik jó szemmel az ilyesmit, de én inkább azt mondom, pukkadjanak meg az Instagram fejlesztői, amiért minimális ráfordítással egy nyűves android-portot nem tudnak beküldeni a BlackBerry Worldbe.

Szóval ha telepíteni szeretnéd az új Instagramot a BlackBerrydre, nincs más dolgod, mint lekattintani a lenti hivatkozást, de előtte ne felejtsd el a telefonod menüjében, az Alkalmazáskezelőben, az Alkalmazások telepítése menüpont alatt engedélyezni a külső forrásból származó appok telepítését.

Ja, és ha valami nem működik, vagy nem jól működik, ne feledd, hogy a megoldás ellenére a BB10 továbbra sem támogatott platform az Instagram esetében.

Instagram 6.0 letöltése BlackBerry 10-re.

Via N4BB.

süti beállítások módosítása