BIll Murray a legtöbb hollywoodi sztárral ellentétben finoman szólva sem nevezhető lelkes kütyühasználónak. Olyannyira, hogy a Szellemirtók Peter Venkmanje (szerintem a legmenőbb a társaságból, nem véletlen, hogy neki jutott Sigourney Weaver) egészen mostanáig ellenállt a mobiltelefónia csábításának - derül ki a Variety-nek adott interjújából. Az idén 64 éves színész kényszerűségből végül nemrég megvásárolta első mobilját: egy használt BlackBerryt.

murray_venkman.jpg

Azért attól egyelőre így sem kell tartani, hogy Venkman, akarom mondani Murray ezután az elmúlt évtizedeket egyszerre pótolja majd be, a színész ugyanis az interjúban bevallotta, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem telefonál a készülékkel, mivel azt szinte kizárólag a fiaival való kapcsolattartásra használja, ők pedig nem válaszolnak a hívásokra, csak a szöveges üzenetekre. Murray egyébként e-maileket sem szeret küldözgetni, nincs ott az amerikai sztárok legkedveltebb közösségi hálózatán, a Twitteren sem, és úgy általában véve kifejezetten utálja a kommunikációs zajt.

Hozzáállásáról sokat elárul, hogy ő az a színész Hollywoodban, aki arról híres, hogy csak egy vezetékes zölszámon lehetett eddig számára üzenetet hagyni, még a barátai és számos rokon is csak azon keresztül érhette el. Ráadásul az üzenetrögzítős számon még csak nem is egy Murray hangján beszélő automata vette fel a hívást, hanem egy telefonközpontos.

A színészt otthon sem könnyű elérni, mivel kifejezetten rejtőzködő életet él, gyakran költözik és az új mobilszámát is csak egy nagyon szűk kör ismerheti. Például egyik barátja, Naomi Watts, aki a Variety-nek arról panaszkodott, hogy több stúdió is rajta keresztül próbálja különböző forgatókönyvekkel bombázni a színészt. 

Lehet, hogy a stúdiók mostantól inkább Murray BBM PIN-jére vadásznak majd?

Via Variety.

süti beállítások módosítása