Ma már talán kevesebbeknek nyilvánvaló, de a bőr és a BlackBerry elválaszthatatlan társak, olyannyira, hogy egyes, korábbi típusok hátlapján valódi bőrből készült bevonat is volt, illetve a telefonokhoz készült gyári bőrtokok most is részeit képezik a cég kínálatának. Van azonban egy német cég, ami ha lehet még a gyárinál is jobb minőségű, elegánsabb bőrtokokat gyárt BlackBerrydhez, és mostantól a BerryBoltban is elérheted a termékeit. Ismerkedjetek meg a StilGuttal!

blackberry-q20-etui-us-schw-02.jpg

A berlini székhelyű StilGut mindenféle típusú telefonhoz gyárt valódi bőrből készült, kézzel varrt -- elsősorban flip -- bőrtokokat, melyek igazán páratlanná teszik a már eleve elegáns külsejű BlackBerryket. A BerryBoltban forgalmazott StilGut bőrtokok garantáltan passzolnak a telefonodra, könnyűek, de hatásosan védik mind a készülék elő- mind pedig a hátlapját úgy, hogy továbbra is hozzáférhetsz a telefon fontosabb kezelőszerveihez és csatlakozóihoz.

top4c.jpg

A StilGut tokok emellett aktív funkcióval is rendelkeznek, vagyis a BlackBerryd érzékeli, hogy a tok előlapja nyitott, vagy zárt állapotban van-e, ami segít energiát spórolni, ráadásul automatikus hívásfunkciókat is beállíthatsz a telefonod menüjében a fedlap nyitásához vagy zárásához.

Válassz magadnak te is egy páratlanul elegáns StilGut tokot a BlackBerry Classicodhoz, Passportodhoz vagy Leapedhez a BerryBoltban! Garantáljuk, hogy elégedett leszel az újdonsült kiegészítővel, de ha valamiért mégsem tetszene, az átvételtől számított 30 napon belül* visszavesszük tőled és visszafizetjük az árát!

*A 30 napos pénzvisszafizetési garancia kizárólag StilGut termékekre vonatkozik és a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglalt fogyasztói jogokat egészíti ki a hosszabb elállási idővel. A termék visszajuttatásáról neked kell gondoskodnod.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása