Megtört a jég, leomlottak a falak, felszállt a füst, visszavonultak a seregek, és még sorolhatnám a hasonlóan elmés metaforákat naphosszat, de a lényeg: ÚJRA KAPHATÓ BLACKBERRY A T-NÉL! Méghozzá nem is kispályás módon egy-két típus, hanem a teljes, kurrens kínálat (leszámítva a Porsche Design készülékeket és a Passport Silver Edition-t). A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a T jelen esetben a T-Systems Magyarország, vagyis a BlackBerryk csak céges ügyfeleknek járnak, ami egyébként tökéletesen passzol is a kanadai cég jelenlegi üzleti stratégiájába.

t_systems.jpeg

Ez tehát azt jelenti, hogy az utcáról betérve egy Telekom shopba jó eséllyel továbbra sem fognak neked BlackBerryt adni a Mozaik XS vagy Domino díjcsomagod mellé, valószínűleg még csak mutatni sem tudnak majd ilyen telefont, de ne legyünk telhetetlenek, pláne mivel az is több ember igen kemény munkájába került, hogy egyáltalán idáig eljussunk. Ráadásul a másik két szolgáltatónál még az üzleti árlistán sincs BlackBerry (bár ha nagyon akarod, azért ott is beszerzik a számodra).

Gondolom azt senkinek nem kell ecsetelnem, hogy a T-Systemstől való telefonvásárlás milyen előnyökkel jár, ráadásul az árak sem rosszak, de legalábbis egy szinten vannak a nyílt piaci, "hivatalos" árral (vagyis azzal az árral, amiért például a BerryBoltban is megkapod a telefont).

Na de nem is csigázlak tovább, kattints ide a T-Systems árlistájához, és lapozz a 6. oldalra! Ne feledd, hogy minden ár nettó árként van feltüntetve, vagyis ezekre még rájön az áfa!

süti beállítások módosítása