Ha van még jövő csütörtökön lyuk a naptáradban, íme egy kis programajánló, feltéve, ha érdeklődsz a hardcore mobilos témák iránt: Barátaim és üzletfeleim a HWSW-nél idén is megrendezik az év legjobb mobilos szakmai konferenciáját, a HWSW mobile!-t, ahol hatvan előadó fogja tolni a szakmai kontentet egész nap a megszokott helyen, a MOM Kulturális Központban. Minden részletet megtalálsz az alábbi kedvcsinálóban:

60 előadó és több száz szakmabeli a HWSW mobilfejlesztési konferenciáján

November 19-én tartja az ötödik mobiltermék-fejlesztési konferenciáját a HWSW, amely ugyan új nevet kapott az idén, de minden másban a régi: bőséges tartalommal és méretes szakmabeli közönséggel várja a látogatóit a MOM Kulturális Központban.

hwsw_mobile.jpg

A HWSW mobile! teljes iparági kitekintést nyújt, így mindenkinek szól, aki közvetlenül vagy közvetve érintett a mobiltermék-fejlesztésben. A rendezvény szekciói 60 előadást vonultatnak fel, a program gerincét adó fejlesztői témák mellett pedig vállalati mobilitásról, m-kereskedelemről, mobilfizetésről, mobilhirdetésekről és UX-ről is szó esik majd.

A legjobb magyar előadók mellett több külföldi vendégelőadó is ellátogat a konferenciára, előad az IBM, a Prezi, a Skyscanner, a Testbirds és a Sanoma MDC is. Az egyik kiemelt vendég Vahid Gharaei, a Runtastic üzletfejlesztési vezetője lesz; Vahid elmondja, hogyan monetizálják a világ legnépszerűbb fitneszalkalmazását, és milyen úton jutottak el ide.

A HWSW mobile! részletes programja a rendezvény weboldalán található meg, ugyanitt lehet regisztrálni is.

süti beállítások módosítása