Most már biztos, hogy szívünkbe zárjuk Barcelonát, nem csak a katalán főváros eredendő szépségei miatt, hanem azért is, mert a barcelonai Mobile World Congressen végre hivatalosan is bejelentették, hogy a BlackBerry App World újabb 27 országban nyitotta meg kaput, köztük Magyarországon!

Az App World ugyan már hetek óta működik itthon, mostantól azonban száz százalékig biztosak lehetünk benne, hogy nem csak valami véletlen, vagy rossz tréfa áldozatai vagyunk. Egyébként akár büszkék is lehetnénk, hiszen olyan országokkal egy kalap alatt kerültünk be az immár több mint száz piacot tartalmazó listára, mint Finnország, Norvégia, Dánia vagy Svédország. A RIM szerint amúgy az App Worldből jelenleg naponta nagyjából kétmillió alkalmazást töltenek le, a választék pedig eléri a 20 000 darabot.

A hivatalos bejelentéssel együtt mostantól nem kell semmiféle trükkhöz folyamodni, az App World kliens bármelyik magyar szolgáltatónál regisztrált BlackBerryre letölthető a http://www.blackberry.com/appworld címről, a böngésző nem fogja többé nem támogatott készülékre hivatkozva visszautasítani a lekérést!

Nagy nap ez a mai emberek!

Címkék: world blackberry app
süti beállítások módosítása