Most már tényleg mindjárt vége, itt az év vége, itt a karácsony -- van aki utálja, van aki alig várja a szeretet ünnepét, ahol apró és kevésbé apró ajándékok találnak gazdára. Ha BlackBerryd van, netán lesz, illetve van a családban olyan, akinek van (vagy lesz), nézz szét a BerryBoltban, biztosan találsz olyan terméket, amiből jó karácsonyi ajándék válhat!

A BerryBolt, a BerryBlog kereskedelmi partnere kizárólag eredeti, gyári tartozékokat árul BlackBerry készülékekhez, és amikor azt mondjuk gyári, meg eredeti, akkor tényleg így is értjük -- minden dobozban, eredeti csomagolásban érkezik a BlackBerry kelet-európai logisztikai központjából. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy jelenleg tudomásunk szerint a BerryBolt rendelkezik a legnagyobb raktárkészlettel és áruválasztékkal ezen termékekből, nem utolsósorban ha kérdésed van bármelyikkel kapcsolatban, biztosan tudja rá a választ az ügyfélszolgálat.

flipshell_q10.jpg

A webshop választékából elsősorban a gyári, aktív bőrtokokat ajánljuk, mely a legelegánsabb BlackBerry-tartozékok egyike. A kínálat az összes jelenleg kapható, és néhány korábbi BlackBerry-modellhez tartozó kiegészítőkre kiterjed, bizonyos típusoknál több színből is választhatsz. Újdonság a flip bőrtok (lásd fent), mely a Q5, Q10 és Z30 modellekhez érhető el több színben is.

softshell_q5.jpg

Talán kevésbé elegáns, de annál divatosabb megoldás a jó öreg szilikon tok, vagy a műanyag tok, mely -- akárcsak egy jó női ruha -- ápol, eltakar, de közben eleget mutat a telefonból. Némelyiket ezek közül állvánnyá is alakíthatod, ami például videonézéskor kifejezetten jól jöhet.

music_gateway.jpg

Végül itt vannak a BlackBerry kitűnő Smart Audio termékei, melyek annyira jók, hogy egy külön posztban már beszámoltam róluk: a Music Gateway és a Mini Stereo Speaker ideális ajándék zenekedvelőknek, ráadásul a rendszerek nem csak BlackBerrykkel működnek együtt, hanem más okostelefonokkal is (Bluetooth- és NFC-kompatibilitás szükséges!). 

A választék folyamatosan bővül, ráadásul jövőre több meglepetéssel is készül a BerryBolt, addig is azonban jó előre is kellemes ünnepeket kíván a stáb mindenkinek, akár vásárló, akár nem!

süti beállítások módosítása