Picivel több, mint egy hét van csupán hátra a BlackBerry Classic premierjéig, vagyis a klasszikus BlackBerry-vonal BB10-es reinkarnációjáig. A december 17-én rajtoló telefonról jóformán mindent tudni már, bár hivatalosnak ugye csak a bejelentés után tekinthetők ezek az infók, meg Passport példájából kiindulva az olyan apróságok, mint a magyarországi premier ideje még ezután is kérdéses lehet. De az ár már nem (lásd lejjebb)!

classic_big.jpg

A magyar "ellátási láncot" ismerve nem lepődnék meg, ha a premiert követően innen-onnan érkeznének az országba mondjuk UK töltővel szerelt példányok 96 hónap szoftvergaranciával, de aki inkább hivatalos forrásból vásárolna, annak a jelen állás szerint vélhetően január második feléig kell majd várnia. Egészen friss infóként kiderült az is, hogy mennyit kell majd fizetni egy szolgáltatófüggetlen, 2 év gyári jótálással ellátott Classicért. Úgy fest, hogy a telefon hivatalos ára tokkal-vonóval (azaz bruttóval számolva) 139.900 forint lesz a BerryBoltban (a fogyasztói ár az aktuális euróárfolyam függvénye).

A telefonhoz gyári, eredeti tartozékok széles választékát is megtaláljátok majd a hagyományos bőrtoktól kezdve a kijelzővédő fóliáig bezárólag. Bár pont ma jelent meg az N4BB-n egy poszt róla, hogy a Classicból a fekete mellé fehér változat is elérhető lesz majd, egyelőre csak a fekete modell szállítása tűnik garantáltnak Kelet-Európában.

A BlackBerry Classic a december 17-i premiert követően azonnal előrendelhető lesz a BerryBoltban.

süti beállítások módosítása