KIFUTOTT AKCIÓ!

Itt a szeptember, gyakorlatilag vége a nyárnak, ideje tehát mindenkinek lassacskán visszatérnie a dolgos hétköznapokhoz, netán az iskolapadokba. Ilyenkor illik kifényesíteni a cipőt, leporolni a zakót, kosztümöt, és ezzel az erővel az egész nyáron használt okostelefonra vagy tabletre is ráfér némi tisztogatás, hiszen egészen biztosan megsínylette a nyarat. A BerryBolt back to work akciójában most ehhez kapsz egy nagyon hasznos segítséget.

v7cleaningsetforsmartphonetablet.jpg

A webshop kínálatában mostantól megtalálod a V7 Okostelefon/tablet-tisztító szettet, mellyel szinte újjá varázsolhatod az ujjlenyomatoktól és naptejtől maszatos telefonodat vagy táblagépedet. A 25 milliliteres, alkoholmentes tisztítófolyadékból és egy 20x20 cm-es mikroszálas törlőkendőből álló tisztító szett persze nem csak a nyár végén jön jól, hanem gyakorlatilag bármikor, amikor úgy látod, hogy a telefonod elnyűttebbnek tűnik a kelleténél.

A BerryBolt legújabb akciójában ingyen hozzájuthatsz a fenti tisztító szetthez, ha legalább 5000 Ft értékben vásárolsz valamilyen másik terméket a webshop kínálatából.* 

Az ajándékért nem kell tenned semmit, ha a vásárlásod értéke eléri az 5000 Ft-ot (szállítási költség és utánvétkezelési költség nélkül), akkor automatikusan jár a szett. Egy vásárlás esetén egy tisztító szettet adunk ajándékba, akkor is ha a kosár értéke az 5000 Ft-ot többszörösen meghaladja. Az akció a meghirdetéstől 2015. szeptember 6-án (vasárnap) éjfélig, vagy a készlet erejéig tart.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása