A BlackBerry Mobile aktuális billentyűzetes okostelefonja, a KEYone idestova egy éve van piacon, a megjelenése óta eltelt időben pedig számos taggal bővült a modellcsalád, hogy az 50 piac olykor meglehetősen eltérő igényeit ki tudja szolgálni. A gyártó a CES utolsó napján jelentette be, hogy hamarosan egy további taggal bővül az eredeti széria, így az ezüst és a fekete színű KEYone mellett a készülék bronz színben is elérhető lesz. Konkrétan így fog kinézni.

A bronz színben pompázó KEYone belül egyébként pont ugyanolyan lesz, mint a fekete változat, azaz 4 GB rendszermemóriával és 64 GB háttértárral rendelkezik majd, illetve lesz belőle dual-SIM -es és sima, egykártyás változat is. Európában hivatalosan az utóbbi kerül majd a boltokba, előreláthatóan még az első negyedévben.

A BlackBerry KEYone Bronze Edition (mert hogy ez a hivatalos neve) engem egyébként kicsit a BlackBerry Classic barna színű változatára emlékeztet, ami aztán végül soha nem került forgalomba. A készülék ebben a színben szerintem kicsit nőiesebb talán, mint a fekete vagy ezüst változatok, kicsit furcsállom is, hogy a BlackBerry Mobile kihagyta a palettáról a rózsaarany színű készüléket, de talán majd a 2018-ban érkező újdonságok között lesz ilyen színvariáció is. Addig is jöhet a szokásos szavazás:

süti beállítások módosítása