Ma elmentünk a Vodafone Smart Store megnyitójára, ahol olyan híreket kaptunk az illetékesektől, amire a legkevésbé sem számítottunk. Kezdjük ott, hogy egy elég modern és előremutató üzletről van szó, ahol kiemelt helyen vannak kiállítva többek közt a BlackBerryk is (erről majd később), viszont ha nem szólnak, észre sem vesszük, hogy a kiállított tabletek közt egy PlayBook is rejtőzik! Wow!

Lényeg, hogy gyorsan utánajártunk a dolognak, mégis mit keres egy budapesti Vodafone szaküzletben egy PlayBook: Richard Sherwood, a szolgáltató lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese elárulta nekünk, hogy a Vodafone egy-két héten belül megkezdi a tablet magyarországi árusítását!

Tekintve, hogy eddig csak magánimportból lehetett hozzájutni a RIM hányattatott sorsú tabletjéhez itthon, ez mindenképpen óriási hír, pláne mivel úgy karolja fel egy mobilszolgáltató a PlayBookot, hogy azzal valójában nem is lehet mobilhálózatra csatlakozni. Viszont a mellé eladott BlackBerryvel lehet. 

Az árakról és a pontos elérhetőségről (például hogy milyen üzletekben lesz készleten PlayBook) egyelőre semmit nem tudni, de lényeg, hogy karácsony előtt biztosan hozzáférhető lesz a Vodánál a cucc! Éljen!

Címkék: vodafone playbook
süti beállítások módosítása