Bevallom őszintén a BlackBerry Music Gateway nekem eddig teljesen kimaradt, pedig zenélek éppen eleget a BlackBerrymmel - igaz, eddig a zenét legfeljebb autóhifire továbbítottam legfeljebb. A pár évvel ezelőtt megjelent eszköz egy Bluetooth-alapú, az autós kihangosítókhoz hasonló elven működő berendezés, melynek célja, hogy a BlackBerryn lévő zenéket vezeték nélkül meg lehessen osztani a nagy teljesítményű Hi-Fi rendszerekkel.

Az új BlackBerry Music Gateway egy - lényeges - ponton módosult elődjéhez képest: a fejlesztők raktak bele NFC-támogatást, úgyhogy az NFC-képes BlackBerryknél nincs szükség külön Bluetooth-párosításra sem, elég meglóbálni az eszköz felett a telefon, máris létrejön a kapcsolat. A kütyü egyébként NFC-vel nem rendelkező BlackBerrykkel is működik, illetve más, Bluetooth-képes telefonokkal, értelemszerűen az egyszerű párosítás ilyenkor ugrik.

Akit ez a mágia elbűvöl, annak két rossz hírem van: egyrészt a kütyü csak júniusban kerül a boltokba, másrészt 50 dollárba, azaz alsó hangon 10 ezer forintba kerül majd.

süti beállítások módosítása