Alig egy órája ment le a BlackBerry Classic New York-i bemutatója, máris előrendelhetővé vált a kanadaiak újdonsága nem csak tőlünk nyugatabbra, hanem itthon is! A BerryBolt kínálatában várhatóan január második felében jelenik meg a készülék, szokás szerint szolgáltatófüggetlen változatban, két év gyári jótállással és szakértői támogatással, de aki nem akar lemaradni róla az első körben, az jobb, ha már most leadja rá a megrendelést*!

classic_front.jpg

A BlackBerry Classic termékoldalát itt találjátok, a készülék az előzetes híreknek megfelelően 139.990** forintos bruttó áron kerül forgalomba a fenti paraméterekkel.

A készülékhez passzoló eredeti, gyári tartozékokra viszont egyetlen napot sem kell várni, hiszen a Classichoz mától a teljes tartozékportfólió elérhető raktárról a BerryBoltban, így választhattok a telefonhoz többek közt gyári bőrtokot, szilikontokot, kijelzővédőt, illetve nem árulok el nagy titkot azzal, hogy hamarosan dokkoló is bekerül a kínálatba, erre azonban egy kicsit még várnotok kell. A Classic-kompatibilis kiegészítők közül itt csemegézhettek.

*A megrendeléseket a beérkezésük sorrendjében szolgáljuk ki.

**Az ár a hivatalos MNB euróárfolyamtól függően változhat.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása