Ez a kérdés így három nappal és nagyjából öt és fél órával a hivatalos bemutató előtt (jelen poszt írásakor) azt hiszem egyre több rajongót és érdeklődőt foglalkoztat, na nem mintha feltétlenül a néven múlna a siker, de a DTEK sorozat után igazán megérdemel egy jobb nevet a BlackBerry Mobile legifjabb titánja.

A Las Vegas-i CES alkalmával, ahol a mobil először bemutatkozott, nem hangzott el a végleges kereskedelmi név, sőt, mint kiderült sanszos, hogy a mindenki által előszeretettel emlegetett Mercury név is az internetes folklór szülötte -- ahhoz képest mondjuk nem is olyan rossz. Aztán erre most Steve Cistulli, a TCL Communications amerikai részlegének a feje bedobta ezt a Twitterére:

merc_passport2.jpg

A képet látva a kommentekben azonnal elkezdett spekulálni a jónép, hogy a Mercury akkor ezek alapján bizonyosan valamilyen Passport-iteráció lesz, mondjuk Passport 2 vagy egyszerűen csak "Az új Passport" néven kerülhet forgalomba. Azért meg kell hagyni, Cistulli, és a mögötte álló csapat ügyesen igyekszik folyamatosan fenntartani az érdeklődést, mígnem aztán három nap és nagyjából öt és fél óra múlva lelövi majd a legtöbb poént. De amíg ez nem történik meg, tippeld meg, szerinted mi lesz a Mercury végleges neve!

süti beállítások módosítása