Január közepén kaptuk az információt, hogy a T-Mobile rövidesen elkezdi a BlackBerry 9800, vagyis a Torch árusítását, azóta már árak is vannak, illetve annyi plusz infó, hogy a készülék várhatóan február elején kerül a boltokba itthon.

A vodások számára jó hír, hogy a RIM tavaly augusztusban elstartolt csúcsmodellje belátható időn belül a piros szolgáltató kínálatában is meg fog jelenni. Ma azt a hivatalos információt kaptuk az operátortól, hogy az előzetes portfólióban már szerepel a készülék, jóllehet ár és megjelenési időpont egyelőre nincs.

Emlékezetes, hogy a Curve 3G gyakorlatilag egyszerre jelent meg a T-Mobile-nál és a Vodafone-nál, éppen ezért lehet reménykedni benne, hogy a Torch is párhuzamosan kerülhet forgalomba a két cégnél. Annál is inkább, mivel a megjelenést nagyon nem lehet tovább húzni, hiszen a telefon a tengerentúlon tavaly augusztus óta kapható, és lassan jön belőle a második kiadás - ráadásul ennyi ideig még az iPhone-ra sem kellett várni (na jó, a vodásoknak igen, de legközelebb ez már biztosan másként lesz).

Amint lesz részletesebb infónk árakról és időpontokról, jelentkezünk.

Címkék: vodafone 9800 torch
süti beállítások módosítása