Ennyi, nincs további várakozás (már akinek), nincs több kérdés (remélhetőleg), hogy mikor jelenik már meg a BB10 10.3.3-as verziója, miután a BlackBerry hosszú-hosszú jóváhagyatási procedúra után tegnap hivatalosan is kiadta a teljes BlackBerry 10-es készülékportfólióra a 2013-ban megjelent operációs rendszer legújabb verzióját. Azt a verziót, melynek megjelenését egyébként idén év elejére ígérték először, szóval joggal zúgolódhattak azok, akik az Egyesült Államok kormányzati köreihez tartoznak, és a NIAP, vagyis a National Information Assurance Partnership certifikációja hiányzott ahhoz, hogy teljes és boldog életet éljenek.

blackberry_10.jpg

Mert hogy a BlackBerry 10 10.3.3-as verziója (egész pontosan a 10.3.3.2049-as verzió) elsősorban ezen a téren újult meg, ellentétben azokkal a pletykákkal és rajongói wishful thinkinggel, melyek egy egész sornyi, arculati elemekre vonatkozó újítást is felsoroltak a vélt fejlesztések között. 

Az ehhez képest meglehetősen nagy méretű - cirka 1,5-1,6 GB-os - frissítés azt sejteti, hogy a motorháztető alatt azért sok minden megváltozott, és bár a BlackBerry eddig nem tett közzé hivatalos változáslistát, az az eddigi tesztek alapján látható, hogy a BB10 böngészőjét számos ponton javították (mondjuk rá is fért már), illetve kijavították az Android futtatókörnyezet hibáit is. 

Az új rendszerfrissítés a szolgáltatófüggetlen BB10-es készülékekre ezekben az órákban érkezik meg, a függő telefonok vásárlói pedig az eddigi tapasztalatok szerint pár napot, hetet, hónapot kell várjanak még, mire a frissítés megérkezik hozzájuk. A türelmetlenebbek, és azok számára, akik korábban felrakták a bétát, elérhetők már az autoloaderek is. 

süti beállítások módosítása