Vannak helyzetek, amikor nehéz döntéseket kell hoznia az embernek, ezek közé tartozik manapság az okostelefon-vásárlás is, nem feltétlenül csak azért, mert a legtöbb ilyen kütyü egy csomó pénzbe kerül. Vannak képességek, tulajdonságok, melyekhez ragaszkodunk, a BlackBerry-rajongók nagy többsége számára ilyen például ilyen a nyomógomb, ami manapság a BlackBerryken kívül gyakorlatilag semelyik másik okostelefonon nem található meg. De ez nem jelenti azt, hogy egy BlackBerry csak nyomógombos lehet!

Itt van például a hamarosan hazánkba is megérkező BlackBerry Motion például, melyet a Recombu volt olyan rendes, és egy rövidebb videó keretén belül összehasonlított a KEYone-nal. Így egy kamera előtt szerepelhet a BlackBerry Mobile idei két okostelefonja, melyek közt kis túlzással egyedül a klaviatúra, meg az azzal járó dizájneltérések jelentik a különbséget, mert amúgy a két mobil belül szinte tökugyanaz.

Azaz mégsem, mert az akku például a Motionben 4000 mAh-s, szemben a KEYone 3505 mAh-s akkujával, meg ugye KEYone-ból van két változat is, némileg eltérő memóriafelépítéssel, a Motionből pedig (egyelőre) csak olyan kiadás kerül a boltokba, mely 4 GB rendszermemóriával és 32 GB (bővíthető) háttértárral rendelkezik.

Végül, de nem utolsósorban ott van az a csúnya-rossz árcetli, amin a hivatalos forgalmazói árakat tekintve minimum 45 ezressel nagyobb összeg szerepel a KEYone esetében. Mindennek figyelembe vételével te melyik típust választanád/választottad a 2017-es BlackBerry Mobile palettáról?

süti beállítások módosítása