Januárban csak kapkodtuk a fejünket az új BlackBerrykről kiszivárgott információk láttán: korában többször is említést tettünk az új készülékekről, melyek közül alighanem az új Curve lesz az egyik legkelendőbb, legalábbis a 85xx-as széria eddigi sikereiből kiindulva. Csak hogy újfent tisztázzuk a dolgokat, a jelenlegi állás szerint az új Curve minden jel szerint két művésznév alatt fut: Sedona a kódneve a CDMA-régiónak készülő példánynak, míg a GSM-es variáns Apollo néven fut.

Az új modell kereskedelmi neve egyelőre nem ismert, mindenesetre a Curve 3G-t már ellőtte a RIM, így most kénytelenek lesznek mást kitalálni (a specifikációk alapján illene rá mondjuk a Curve 3G S :)). A mobilba 800 MHz-es Qualcomm CPU lesz, 512 megabájt memóriával megspkéleve, a kijelző felbontása pedig 480x360 pixel lesz, vagyis pusztán a teljesítményadatok alapján bármelyik jelenlegi Boldot kenterbe veri a következő generációs Curve.

A Sedona megjelenése a legutóbbi roadmap szerint valamikor augusztusra vagy szeptemberre várható, az Apollóról egyelőre semmi közelebbit nem tudni, de vélhetően a GSM-modellnek a premierje is a nyáron lesz valamikor. Végül következzék néhány vadonatúj élőkép egy verizonos Sedona-prototípusról, ismét csak az N4BB-nek köszönhetően.