Közeleg az első negyedév vége, ami azt jelenti, hogy egyre közelebb kerül a RIM régóta várt tabletjének, a PlayBooknak a premierje. A kanadaiak tegnap végre kibökték, hogy mennyibe fog kerülni a kütyü, és pontosan mikor is fog megjelenni. Várjunk csak, ÁPRILIS 19? OMG, de hisz az már a második negyedév!

Szóval a tegnapi sajtóközleményekből az eddig ismert adatok és specifikációk mellett immár hivatalosan is megerősíttetett, hogy a 16 GB-os PlayBookért 499 dollárt, a 32 GB-os modellért 599 dollárt, a 64 GB memóriával ellátott csúcsmodellért cserébe pedig 699 dollárt kér majd a gyártó. A startnál csak WLAN-os típusok sorakoznak, mobilhálózatra csatlakozó változatok csak hónapokkal később várhatók.

A PlayBookot április 19-én több amerikai és kanadai szakáruház kezdi egyszerre árulni (a sajtóközlemény szerint a tablet 20 ezer boltban lesz kapható Észak-Amerikában, a Best Buynál már elő is lehet rendelni a cuccot), az európai forgalmazásról szokás szerint egy árva szó sincs, beleértve az országonkénti elérhetőséget, illetve az árakat.

Címkék: rim playbook tablet
süti beállítások módosítása