A BlackBerrykhez számtalan ízléses és kevésbé ízléses, ingyenes, és kevésbé ingyenes (van ilyen egyáltalán?) téma érhető el, elég csak az App World szerteágazó kínálatát megnézni, több ezer letölthető szín- és ikonkombinációból választhat a BlackBerry-tulaj. De mi van akkor, ha egyik sem tetszik, vagy egyszerűen csak olyan menüt szeretnél, amilyen senkinek nincs? Mi van az önkifejezés bajnokaival?

Nos, eljött végre a ti napotok, a RIM kiadta a Theme Studio témagyártó-eszköz PC-s változatának 6.0-s verzióját, ami immár minden OS6-os készülékkel kompatibilis, emellett állítólag sokkal könnyebben lehet vele dolgozni, mint az előddel. Az új verzió képességeivel egyébként a program bétája révén már hónapokkal ezelőtt megismerkedhettek az érdeklődők, a jelenleg elérhető OS6-témák nagy része is ezzel az alkalmazással készült.

Aki kedvet érez magában egy kis alkotásra, letöltheti a Theme Studio 6.0-t az alábbi linkről, és persze ha készített egy szerinte jóféle témát, akkor mindenképpen ossza meg velünk valahogy!