Az év elején felröppent a hír, hogy Larry Page áprilisban visszaveszi a a Google irányítását Eric Schmidttől, aki elnökként azért továbbra is a vállalatnál marad, ahol a cég - azaz a hirdetők - pénzén végighaknizhatja az egész világot, és ha úgy tartja kedve, indonéz táncoslányokat fotózhat egy fogadáson, miközben utódja azzal van elfoglalva, hogy a Jobs-birodalom hogyan próbálja kicsinálni az Android platformot a gyártók perbe fogásával.

Ez persze már egyáltalán nem kell annyira foglalkoztassa Schmidtet, aki láthatóan önfeledt napokat töltött az ázsiai országban, amit természetesen végig dokumentált - a BlackBerryje segítségével.

Jó, most mondhatjátok, hogy alig látszik a képen, hogy milyen telefonról van szó, meg egyébként is, Schmidt félig háttal van a kamerának, szóval akár egy német turista is lehet azon a képen, de ne feledjük, hogy a Google elnökét 2009-ben egyszer már lencsevégre kapták, amint lelkesen fotóz a BlackBerry Curve-jével, szóval rendkívül gyanús nekünk a tag.

Egyébként Schmidt elsősorban a Google partnerkapcsolataiért felel az új pozíciójában, szóval nem kizárt, hogy a RIM-től kapta ajándékba a mobilt - feltételezzük egy PlayBookkal kiegészítve.

Címkék: celeb eric schmidt bb

süti beállítások módosítása