Játékot ígértünk a Facebookon, de aztán rájöttünk, hogy ez mégiscsak pályázat inkább, szóval a lényeg, hogy - fokozódó dobpergés - ezennel meghirdetjük a BerryBlog első hivatalos fotópályázatát!

A részvételi feltételek egyszerűek: bármilyen fotóval lehet nevezni, amit a BlackBerrytekkel készítettetek, a kép emellett bármit ábrázolhat (természetesen bizonyos határok közepette - figyelek ám, te kis huncut! :)) és az sem szégyen, hogy ha fotóretusáló programmal hozzányúltál (fontos, hogy az EXIF-infót őrizd meg ilyenkor!).

A nevezés menete is egyszerű: pályázni a meghirdetés pillanatától, azaz a mai naptól számítva két héten keresztül lehet (azaz a képek beadási határideje szeptember 16. éjfél), az info@berryblog.hu címre e-mailben, legalább 640x480 pixeles méretben elküldött fotóval. A pályázaton mindenképpen tüntesd fel a neved és valamilyen elérhetőséged (telefonszám, BlackBerry PIN), illetve a kép címét! Fontos, hogy egy pályázó csak egy fotóval nevezhet!

A fotók ezt követően értékeljük, szelektáljuk, eredményhirdetés a szeptember 23-án kezdődő héten várható. A győztes fotókat kirakjuk (kiállítjuk) a BerryBlog Facebook-falára is!

És hogy miért érdemes pályáznod? Fantasztikus BlackBerrys nyeremények várnak rád, így a legjobb három pályázó közt szétosztunk egy BlackBerry Premium Headsetet, pólókat, valamint BlackBerrys bögrét!

Fotózzatok sokat és induljatok a BerryBlog őszi fotópályázatán, hajrá mindenkinek!

süti beállítások módosítása