Ha minden a tervek szerint halad, a RIM ma frissíti az európai BIS infrastruktúrát, a szolgáltatás 4.1-es verziója néhány apróbb, a legtöbb felhasználó számára nem túl jelentős változást hoz majd. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az új verzióval nő majd a fogadható csatolmányok mérete (egészen 11 megabájtig), meg a SIM-csere után is folyamatos marad a levélforgalom.

A frissítésből elvileg semmit nem szabadna észrevennie a mezei felhasználónak, ettől függetlenül lehetnek apróbb fennakadások a levélforgalomban (volt már rá példa), bár úgy tudjuk, hogy egyelőre az sem biztos, hogy ma lesz a nagy nap, szóval izgalomra, pláne pánikra egyelőre semmi oka senkinek.

Ami az OS7-es készülékekkel kötelezően bevezetésre kerülő BlackBerry ID-t illeti, egyelőre nincs jele annak, hogy a régebbi, OS6/5-ös modelleknél is szervesen összekapcsolódik a BIS fiókkezelés a BlackBerry ID azonosítóval, ezt vélhetően egy későbbi verziófrissítés során lépi meg a RIM.

Ha bármi rendelleneset, vagy jelentős észrevesztek a levelezés működésében ma, vagy a mai naptól, szóljatok!

Frissítés: Azt az információt kaptuk, hogy szombat hajnalban, 3 óra körül indul a frissítés, vagyis holnap reggelre már egy új BIS kell fogadjon minket!

süti beállítások módosítása